Otvorena dva poziva za izlaganje projekata iz Srbije na izložbama u Sloveniji

0
pre 6 godina

OPEN CALL: PIRANESI AWARD (PIRAN, SLO)

thumbnail (1)

Nagrada Piranesi nagrađuje najbolje arhitektonske realizacije koje su se pojavile u poslednje dve godine u srednjoj Europi. Zemlje koje učestvuju su Austrija, Češka, Grčka, Hrvatska, Italija, Mađarska, Slovačka, Slovenija i Srbija.

Arhitekti iz navedenih zemalja mogu podneti zahtev za nagradom Piranesi putem nacionalnih selektora. Svaki nacionalni selektor će odabrati 5 realiziranih arhitektonskih radova izgrađenih u posljednje dve godine.
Kotizacija za izlaganje za selekcionirane radove iznosi 70 EUR i uključuje štampanje plakata, uramljivanje, konferencijsku ulaznicu za jednu osobu, ulaznicu za dodelu nagrada Piranesi, i buffet ručak i večeru. Želja nam je da kandidati budu prisustni na konferenciji i večernoj dodeli nagrada Piranesi.
Rok za prijavu nacionalnom selektoru je 11.10.2018.

https://www.pida.si/call
http://www.pida.si/selectors-and-criteria

OPEN CALL: IZLOŽBA ARHITEKTURA INVENTURA (LJUBLJANA, SLO)

thumbnail

Društvo arhitekata Ljubljana, u saradnji sa Društvom arhitekata Novog Sada (DaNS) pozivaju na participaciju u devetoj bijenalnoj izložbi u Ljubljani, Društva arhitekata (DAL), “Arhitektura inventura”, koja će trajati od 20.02.-25.03.2019. godine.
Selektor će za gostujući program izložbe odabrati 10 realizovanih kvalitetnih projekata arhitekture i interijera, izrađenih od strane arhitekata iz Srbije u poslednje dve godine.

Kotizacija za izlaganje za selekcionirane radove iznosi 30 EUR i uključuje štampanje plakata, i primerak kataloga izložbe.
Rok za prijavu i predaju materijala za plakat i katalog, selektoru Andreju Strehovcu – DaNS (strehovec@gmail.com) je 11.10.2018. godine.
http://drustvo-dal.si/index.php?nav=718&sel_id=2670&jezik=SL
http://drustvo-dal.si/arhitektura_inventura_2019

 

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte:
Andrej Strehovec (DaNS): strehovec@gmail.com

1.
avatar
DaNS
34614 points
Dark mode