Poziv za učesnike EASA 2017

0
pre 7 godina

Skup evropskih studenata arhitekture (European Architecture Students Assembly / EASA) predstavlja događaj u okviru kojeg se formira najveća mreža studenata arhitekture u Evropi. Svake godine studenti iz različitih zemalja širom Evrope odlaze na stručnu praksu, gde jedni sa drugima imaju priliku da rade u timu na različitim kreativnim izvođačkim projektima.

Ove godine, EASA se održava u gradu Fredericija u Danskoj, od 22. jula do 6. avgusta 2017. godine. Tema događaja je: Gostoprimstvo – Traženje okosnica (Hospitality – Finding the Framework). EASA 2017 će temu obrađivati kroz radionice i predavanja. Događaj je osmišljen kao katalizator promena, područje istraživanja arhitektonske inovacije i otkrića, koji bi započeo proces implementiranja rešenja stvarnih problema urbane sredine Fredericije. Ovo će se ostvariti kroz angažovanje međunarodne zajednice studenata arhitekture, koji će učestvovati u radionicama i sarađivati sa lokalnom zajednicom. EASA 2017 želi da skrene pažnju na različite grupe stanovnika Fredericije, sadašnje i buduće, kao i na posetioce iz drugih krajeva Danske i šire.

Rok za prijave: sreda, 05.04.2017 u 23:59
Prijavu pošaljite na: easasrbija@gmail.com
Učesnici koji prođu prvi krug će biti pozvani na intervju putem ove stranice i mail-a.

Sadržaj mail-a:
vaše ime i prezime, godina studija i naziv fakulteta
+
[zadatak01]
predstavite u digitalnoj formi po svom izboru (fotografija, kolaž, montaža, crtež, gif, video do 30 sekundi, itd) vaše shvatanje ovogodišnje teme “HOSPITALITY-Finding the framework”.
Fajl imenovati “Ime Prezime_01 naslov”
npr. “Petar Petricevic_01 Αbout hospitality”
+
[zadatak02]
word file, 3-100 reči koji započinjete sa “Poštovani nacionalni kontakti…”
Fajl imenovati “Ime Prezime_02 Motivaciono Pismo”
npr. “Petar Petricevic_02 Motivaciono Pismo”

Participacija: 120EUR (smeštaj+doručak/ručak/večera+radionica+događaji)

Obavezno pročitajte Uputstvo za prijavljivanje učesnika za sve informacije o učešću. Ako imate pitanja vezana za prijave možete poslati poruku na Facebook stranicu, ili na mail easasrbija@gmail.com

1.
avatar
DaNS
35282 points
Dark mode