Promocija novog broja časopisa DaNS

0
pre 7 godina

Pozivamo vas na svečani koktel i promociju 81. broja časopisa DaNS, u četvrtak, 12. januara 2017. godine u 19 časova, u prostorijama DaNS-a u ulici Svetozara Miletića br. 20, kako bismo zajednički obeležili nastavak rada Društva u novoj godini.

Tokom koktela biće predstavljen plan aktivnosti Društva za 2017. godinu. Takođe, aktivni članovi DaNS-a će moći da preuzmu svoj primerak novog broja časopisa DaNS-a, koji je ujedno i katalog ovogodišnjeg 20. Salona arhitekture.

Ovom prilikom pozivamo članove da podrže rad DaNS-a i obnove članarine za 2017. godinu. Učlanjivanje i obnova članarina od sada je moguća i preko web formulara. Kako bismo osvežili bazu podataka, mole se svi članovi (novi i stari) da unesu svoje podatke na ovaj formular. Na istom linku se nalazi i primer uplatnice i uputsvo za plaćanje članarine za 2017. godinu.

Od ove godine plaćanjem kolektivne članarine za sve zaposlene u vašoj firmi, ostvarujete pravo da se kontakt i podaci vaše firme nađu na registru arhitektonskih biroa na internet stranici DaNS-a.

U cilju redovnog informisanja članova o vestima i aktivnostima DaNS-a, pored internet stranice, uvodimo novi newsletter sa preglednim i jasnim sadržajem koji će vam stizati na mail adrese.