Umesto Prvog jula: letnje večeri u DaNS-u

0
pre 3 godine

Dragi članovi, prijatelji i saradnici,

Prvi jul, dan Društva arhitekata Novog Sada, je datum kada se svake godine okupljamo i družimo u nekom prigodnom prostoru u gradu. Zbog ekstremno visokih temperatura koje se najavljuju ovih dana, takvo druženje odlažemo za kasnije kako bi ono proteklo u prijatnijoj atmosferi.

Kako ne biste čekali odloženo okupljanje da biste dobili svoj primerak poslednjeg broja časopisa DaNS, organizovaćemo večernje termine tokom leta u kojima će biti otvorena naša kancelarija, kada ćete moći da dođete i preuzmete časopis.

Prve dve letnje večeri otvorene kancelarije Društva arhitekata Novog Sada će biti održane 1. i 2. jula, od 19 do 21 čas. U zavisnosti od interesovanja, biće organizovano još letnjih večeri tokom narednih nedelja.

Ovom prilikom vas pozivamo da posetite našu kancelariju u Miletićevoj 20 u nekom od tih termina, kako biste:

1. preuzeli svoj primerak dvobroja 87-88 časopisa za arhitekturu i urbanizam DaNS, kao i starije brojeve koje eventualno nemate;

Dans 087-88 nasl

 

 

 

 

 

 

 

 

2. učestvovali u akciji skupljanja sredstava za novu biblioteku DaNS-a, tako što ćete uplatiti članarinu za 2021. godinu (1200 dinara za redovne članove, 600 za studente); ove godine će svi prihodi sakupljeni od članarina biti iskorišćeni za kupovinu polica za sve veću biblioteku DaNS-a, čije knjige trenutno nemaju svoje mesto;

2021-06-25 13.44.05

 

3. na kratko se sreli sa kolegama.

Nadamo se da se vidimo i srdačni pozdravi,

Društvo arhitekata Novog Sada