Wienerberger konferencija za arhitekte i projektante

0
pre 6 godina

Pozivamo vas da prisustvujete prvoj Konferenciji za arhitekte i projektante koju organizuje kompanija Wienerberger Srbija, a koja će se održati 6. septembra 2017. godine u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu.

Za više detalja preuzmite: pozivnicu i program.

Predavanja su besplatna za sve učesnike konferencije, a zbog ograničenog broja učesnika neophodna je prijava putem e-mail-a office.rs@wienerberger.com

U prijavi je potrebno upisati sledeće podatke: Vaše ime i prezime, naziv firme i broj telefona. Ukoliko imate dodatnih pitanja, pošaljite ih na istu adresu.

 

Više o predavačima:

Branislav Mitrović

Diplomirao je u Beogradu, na Arhitektonskom fakultetu 1974. godine kod profesora Uroša Martinovića.

Od 1977. do 1986. je radio u Projektnom zavodu RO „Srbijaprojekt“, na raznim poslovima, od samostalnog do vodećeg projektanta. Od 1986. do 1990. radi u Centru za istraživanje i projektovanje – CIP Beograd, kao vodeći projektant.

Od 1990. godine je docent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu na predmetu Arhitektonska analiza prostora. Član je predsedništva Društva arhitekata Beograda od 1983. do 1989. godine, a predsedništva Saveza arhitekata Srbije od 1987. godine. Predsednik je Saveza arhitekata Srbije od 1993. godine. 1995. godine je izabran za vanrednog profesora na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu na predmetu Projektovanje 3, Objekti spektakla i Arhitektonska analiza 1, 2, 3. Od 1995—1997. godine je šef katedre za projektovanje na Arhitektonskom fakultetu. Od školske 1997/98 godine vodi STUDIO 11 na katedri za projektovanje. 1998. godine izabran je za redovnog profesora Arhitektonskog fakulteta. Izabran je za docenta Arhitektonskog fakulteta u Beogradu 1990, a kasnije i za vanrednog, odnosno redovnog profesora.

2006. osniva svoj projektni biro pod nazivom MITarh studio, Beograd.

Dobitnik je mnogih priznanja širom sveta. Izuzetan predavač i praktičar.

 

Tomislav Ćurković

Jedan je od osnivača projektnog biroa “Dva arhitekta” iz Zagreba. Projektovao je neke od lepših porodičnih kuća, vila i stambenih zgrada u novijoj hrvatskoj arhitekturi.

Za svoje realizovane projekte dobio je prestižne domaće nagrade, kao i brojne inostrane nagrade i nominacije te pozitivne recenzije u raznim stručnim časopisima.

Predavač je u Hrvatskoj i inostranstvu, gost kritičari na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a od 2009. u dva mandata Predsednik Hrvatske komore arhitekata.

 

Nande Korpnik

Jedan je od najzanimljivijih autora u slovenskoj arhitekturi. Nagrađivani arhitekta, autor kolumni, odličan teoretičar, pionir je slovenske moderne arhitekture u Velenju.

U svojoj arhitektonskoj praksi objavljuje novinarske priloge u domaćim i stranim stručnim časopisima i web portalima. Čest je gost stručnih predavanja.

Njegovi radovi izloženi na brojnim skupnim i samostalnim izložbama u Sloveniji i inostranstvu.

Od 2007. predavač na Odseku za arhitekturu u Mariboru, Sveučilište u Mariboru.

 

Izvor: wienerberger.rs