Hibridizacija prostornog narativa: tri priče za tri dvorca

0
12/05/2023 - 13/05/2023
Hibridizacija prostornog narativa: tri priče za tri dvorca • DaNSHibridizacija prostornog narativa: tri priče za tri dvorca • DaNS
Hibridizacija prostornog narativa: tri priče za tri dvorca

Kada

12/05/2023 - 13/05/2023    
Ceo dan

Gde

Društvo arhitekata Novi Sad
Svetozara Miletića 20, Novi Sad, Vojvodina, 21000

Vrsta Događaja

Pridružite nam se na besplatnoj radionici “Hibridizacija prostornog narativa: tri priče za tri dvorca” namenjenoj studentima arhitekture!

Ova dvodnevna radionica će se realizovati 13-14. maja u Novom Sadu i biće ispunjena serijom predavanja vezanih za tekstualne funkcije u arhitekturi, uz male individualne i grupne projektantske zadatke.

Radionicu vodi Petar Mitrović, saradnik u nastavi na Departmanu za arhitekturu i urbanizam na Fakultetu tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu.

Cilj radionice je da osposobi učesnike da razmišljaju i analiziraju prostore ne samo kroz njihove fizičke karakteristike već da bolje razumeju kontekst preispitujući narative koji se u njima mogu kriti. Dalje, nakon demistifikacije prostora ulazi se ispitivanje na koji način možemo koristiti ove informacije u samom procesu arhitektonskog projektovanja.

Mogućnost prijave imaju svi studenti arhitekture iz Srbije. Broj učesnika je ograničen stoga vas molimo da obezbedite svoje mesto prijavljivanjem putem linka: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdBS58XPdvj3V…/viewform

🔸Radionica se organizuje u saradnji sa SKICA – Studentski kreativno-istraživački centar arhitekture i Društvom arhitekata Novog Sada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *