Urbanistički planovi na javnom uvidu – jul 2020.

0
pre 4 godine

Javni uvid predstavlja određeni vremenski period tokom kog su urbanistički planovi u nastajanju izloženi i dostupni za javnost. U toku tog vremenskog okvira, svi građani imaju mogućnost i pravo da podnesu primedbe na bilo koji plan. Primedbe se podnose u pisanoj formi Gradskoj upravi za urbanizam i stambene poslove u Radničkoj 2, ili slanjem poštom na istu adresu. Ukoliko vam je potrebna pomoć sa sastavljanjem primedbe ili sa razumevanjem plana, slobodno nam se obratite slanjem mejla na e-mail adresu: urbanisticka.straza@gmail.com ili preko naše facebook stranice. Takođe,  ovde možete videti neke od primedbi koje smo podnosili u toku prošle godine.

Urbanistički planovi stavljeni na javni uvid od strane JP “Urbanizam” biće navedeni na ovoj stranici, koja će biti ažurirana redovno. Sav materijal – grafičke i tekstualne priloge odgovarajućeg plana možete preuzeti na internet stranici JP “Urbanizam”, tako što ćete kliknuti ovde. Prilikom preuzimanja priloga, treba se rukovoditi rednim brojem plana i tačnim nazivom, koje ćemo navesti u daljem tekstu.

Takođe, vizuelni prikaz lokacija obuhvaćenih planovima na javnom uvidu možete videti na interaktivnoj, posebno kreiranoj mapi, ovde.

javni uvid mapa
Prikaz specijalno kreirane interaktivne mape Novog Sada sa informacijama o lokacijama obuhvaćenih planovima na javnom uvidu, link ka mapi se nalazi iznad prikaza

Informacije o aktuelnim javnim uvidima u julu su sledeće:

JAVNI UVID

Broj plana: 2337
Naziv plana: Nacrt odluke o izmenama i dopunama PGR-a Sremske Kamenice sa okruženjem (zbog promene širine koridora dalekovoda 110kV)
Trajanje javnog uvida: do 07.07.2020.

Broj plana: 2340
Naziv plana: Nacrt odluke o izmenama i dopunama PGR-a prostora za mešovitu namenu zapadno od Subotičkog bulevara i severno od Bulevara vojvode Stepe (zbog promene širine koridora dalekovoda 110 kV)
Trajanje javnog uvida: do 07.07.2020.

Broj plana: 2361
Naziv plana: Nacrt odluke o izmenama i dopunama PGR-a prostora za mešovitu namenu između Bulevara Evrope, Bulevara cara Lazara, ulica Stražilovske i Žarka Zrenjanina, BUlevara Mihajla Pupina, ulica Jevrejske i Futoške u Novom Sadu (lokalitet u Ulici cara Dušana br 2)
Trajanje javnog uvida: do 22.07.2020.

1.
avatar
DaNS
34614 points
Dark mode